Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turvallisuus

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja olemmekin jatkaneet ilmakuvauksessa korkeaa suomalaista vaatimustasoa turvallisuuden suhteen. Riskien minimoimiseksi seuraavat kohdat on otettava huomioon:

Sateella ei lennetä. Sateiden suhteen meillä on nollatoleranssi.

Tuulirajoitus. Kova jatkuva- tai puuskittainen tuuli vaikeuttaa kuvaamista ilmasta käsin ja on täten turvallisuusriski. Kuvaajamme tuntevat laitteiston ja niiden suorituskyvyn, joten kuvaaja tekee aina päätöksen tuulen suhteen.

Ihmisten ja ihmisjoukkojen yläpuolella lentämistä tulee välttää. Ilmakuvauksen läheisyydessä olevien ihmisten tulee olla tietoisia tilanteesta ja heillä täytyy olla mahdollisuus kieltää lentäminen heidän läheisyydessä tai heillä tulee olla mahdollisuus siirtyä kauemmaksi.

 

Hinnasto

Hinnat riippuvat asiakkaan tarpeesta. Mahdollisimman tarkka kuvaus kuvattavasta kohteesta tai tapahtumasta auttaa meitä kuvauksen suunnittelussa ja hinnan määrittelemisessä.

Olemme kuitenkin lähtökohtaisesti intohimoisia kuvaajia, jotka nauttivat kun tyytyväiselle asiakkaalle on onnistuttu tuottamaan sisältöä hänen tarpeidensa mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

 

Julkaisu

Emme julkaise sivuillamme tai muuallakaan mediassa mitään sisältöä ilman asiakkaan lupaa.