Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilmakuva kodistasi

Asiakas voi olla itse paikalla kun kuvia otetaan ja täten pääsee vaikuttamaan toivottuihin kuvakulmiin. Kuvia otetaan useita, joista asiakas pääsee valitsemaan kaikkein mieluisimman. Kuva toimitetaan digitaalisessa muodossa, joten kuva on helposti jaettavissa erilaisiin tarkoituksiin.

Ilmakuvaa voi hyödyntää esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Perhepotretti. Samassa kuvassa perhe ja koti. Hyvä muisto perheenjäsenille, jossa lapset muuttavat pois lapsuudenkodistaan.
  • Kuva koko suvun tapahtumasta. Järjestätkö tapahtuman johon on kutsuttu ystävät ja sukulaiset? Nyt kaikki vieraat samaan kuvaan.
  • Suunnittelu. Helpottaa erilaisten talo- ja piharemonttien suunnittelussa ja auttaa hahmottamaan kokonaisuuden.
  • Markkinointi. Mikäli olet suunnitellut talon myyntiä, saat edustavan kuvan jossa potenttiaalinen ostaja näkee kerralla koko tontin.

Informatiivinen video

Ilmasta käsin kuvatulla videolla on helppo havainnoillistaa kiinteistön tai tapahtuman yksityiskohtia. Videoon pystytään editoimaan erilaisia havainnollistavia nuolia ja merkkejä, jotka osoittavat missä sijaitsee esimerkiksi pysäköintitilat ja sisääänkäynti. Ilmasta käsin kuvattuna isokin alue saadaan mahtumaan yhteen otokseen, jolloin katsojan on helppo pysyä kartalla kuvattavasta kohteesta.

Tapahtumat

Erilaisia tapahtumia voidaan kuvata maasta ja ilmasta käsin, joista editoitaan tapahtumavideo. Mikäli tapahtumalle on suunniteltu jatkuvuutta, edellisen tapahtuman parhaat palat toimii erinomaisena markkinointikeinona. Mikäli tapahtuma on kertaluonteinen, toimii video hyvänä muistona.

 

Ilmasta käsin voi myös siirtää videokuvaa suorana erilliselle näytölle. Esimerkiksi mikäli tapahtumasta tehdään livelähetystä, voi siihen liittää ilmakuvaa.

Häät

Häitä kuvatessa käymme aina hääparin kanssa läpi heidän toivomuksensa. Tavoitteena on luoda hääparin näköinen kokonaisuus.

 

Häät kuvataan sisätiloissa kahdella kameralla, joista toinen keskittyy hääpariin ja toinen taltioi yleisöä ja heidän reaktioitaan. Kirkon ja juhlapaikan ulkopuolisia tapahtumia voidaan kuvata maasta ja ilmasta käsin. Tällöin saadaan aikaiseksi upea kokonaisuus, jolloin tuohon tärkeään päivään voi palata aina uudelleen.

 

Hääpari saa editoidun kokonaisuuden toivomuksiensa mukaan sekä lyhyen koosteen, joka on helppo jakaa esim. sosiaalisessa mediassa.